HG´s Bil & Motorteknik AB
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice diesel-serviceservice ac-serviceservice additional-heating

Bilverkstad

featured image

En riktig bilverkstad för alla märken

I vår välutrustade bilverkstad på Hallevadsgatan 19 i Mjölby utför vi bilreparationer och bilservice för alla märken. Vi använder  reservdelar med högsta kvalitet från Bosch eller andra delar i originalkvalitet. Med många år i branchen( 40 år) kan vi garantera att vi tar hand om din bil på bästa sätt.

Världsledande utrustning för reparationer och diagnoser!

Audi , VW,Skoda och Seat   reservdelar finns för avhämtnig,om beställning läggs innan 9 på förmiddag, därför får vi bilarna färdigservade under dagen!!

Som del av Bosch Car Service använder vi världsledande testutrustning för att ställa diagnos på din bil. Oavsett om det handlar om batterianalys, analys av dieselsystem eller något annat test använder vi modern teknik från Bosch.

Som Saab reparatör i Mjölby är vi utrustade med  Tech 2 instrumentet, spec för Saab.Bosch FSA diognosvektyg leder oss i felsökning på nästan alla bilar.USA bilar avläses med senaste SnapOn diagnos!
Du kan läsa mer om Bosch testutrustning här.

Bilservice eller bilreparation – vi hjälper dig!

Vi fixar det mesta med din bil, oavsett om den har bensinmotor eller dieselmotor. Behöver du en vanlig bilservice? Har du fått  en motorskada? Du kan tryggt lämna bilen till oss så löser vi det. Vi utför även reparation och service av din AC och byte av däck och hjul.Servicar utförs enl generalagenternas servicescheman för att möta garantikraven på bilen.

Vänta inte för länge med att boka bilservice

Ring oss direkt på 0142-176 72 eller fyll i vårt bokningsformulär så bokar vi in en tid för dig! Inför däckbytarsäsongen kan det bli trångt om tider !

Våra starka sidor :  Som före detta auktoriserad SAAB och Suzuki serviceverkstad har vi god kundskap och orginalverktyg för diagnos. Vårt sammarbete med ENGSTRÖMS BIL har vi god hjälp att arbeta med /reparationer på VW,Audi,Skoda & Siat bilar där ni som kund får reserdelar för avhämtning/betalning till HG Mekano Bilservice fraktfritt.

Elektronisk fel? Visar vår diagnos fel i Abs,airbagesystem,pixelfel eller motorstyrdon ordnar vi reparationer till konkurens-kraftiga priser.Mycke av dagens elektronik går att reparera!! Kolla med oss om pris.


HG´s Bil & Motorteknik AB – en bilverkstad inom Bosch Car Service

Vi är en heltäckande bilverkstad inom Bosch Car Service – den största oberoende bilverkstadskedjan i världen. Hos oss kan du få hjälp med alla typer av bilreparationer och bilservice för samtliga märken – bensin, diesel och eldrivna bilar. Våra välutbildade tekniker kan utföra diagnos och kontroll av bilens elektronik med Bosch avancerade testteknik. Vi använder bilreservdelar med Boschgaranterad kvalitet. Det innebär att du får samma kvalitet som hos din märkesverkstad och att du kör härifån med bibehållen nybilsgaranti. Välkommen till Bosch Car Service!